Nasza witryna korzysta z plików cookies, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.

Rozumiem Więcej informacji

Opinie klientów

Śliczne i wygodne
Kolczyki pięknie się prezentują
Opinia dodana przez Patryk C. dnia 2019-01-10 19:53:16
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
ładne
ładne
Opinia dodana przez Lech Ł. dnia 2018-12-19 21:14:22
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
ładne
ładne
Opinia dodana przez Lech Ł. dnia 2018-12-19 21:14:01
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
dobra opcja
.
Opinia dodana przez Lech Ł. dnia 2018-12-19 21:13:20
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
ładne
.
Opinia dodana przez Lech Ł. dnia 2018-12-19 21:12:57
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
śliczne
Córka jest fanem lisów, Wielkością świetnie pasują do uszka trzylatki.
Opinia dodana przez Hanna W. dnia 2018-12-18 13:46:42
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
kolczyki bardzo ładne
kolczyki bardzo ładne przesyłka błyskawiczna obsługa bardzo miła dziękuję
Opinia dodana przez Krystyna G. dnia 2018-12-12 19:03:47
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Jestem zadowolona
Spełniły MOJE oczekiwania
Opinia dodana przez Katarzyna G. dnia 2018-12-12 13:37:48
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Jestem zachwycona kolczykami i sklepem
Bardzo się cieszę, że odkryłam Państwa sklep i ten internetowy, i ten stacjonarny.Kolczyki są pięknie wykonane i bardzo ładnie zapakowane,więc można od razu dać je malej elegantce.Dziękuję, Lidia T.
Opinia dodana przez LIDIA T. dnia 2018-12-06 14:04:21
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Extra
Śliczne, lekkie. Córka zachwycona!
Opinia dodana przez Jolanta P. dnia 2018-12-06 11:48:14
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Świetne
Bardzo ładne, delikatne idealne dla małej fanki kaktusów. Do tego mega szybka przesyłka. Super!
Opinia dodana przez Jolanta P. dnia 2018-12-06 11:47:16
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
bardzo ładne i delikatne kolczyki, identyczne jak na zdjęciu. Błyskawiczna przesyłka.
Opinia dodana przez Karolina A. dnia 2018-12-06 08:29:38
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
Kolczyki identyczne ze zdjęciem, bardzo ładne i delikatne. Błyskawiczna wysyłka.
Opinia dodana przez Karolina A. dnia 2018-12-06 08:28:00
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam
Towar zgodny z opisem .Szybka wysyłka zdecydowanie polecam ;)
Opinia dodana przez Emilia K. dnia 2018-11-23 06:24:54
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne świąteczne kolczyki
Bardzo dobrze wykonane i przepięknie zapakowane. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Opinia dodana przez Agnieszka B. dnia 2018-11-17 12:59:58
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
Świetne kolczyki w dobrej cenie, do tego ekspresowa wysyłka :)
Opinia dodana przez Joanna M. dnia 2018-11-15 19:55:03
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Zarówno pierścionek jak i sklep PERFEKCYJNE! Jestem zachwycona.Gorąco polecam
Opinia dodana przez Urszula W. dnia 2018-10-12 10:30:53
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Oryginalne kolczyki
Fajne, oryginalne, delikatne kolczyki dla miłośniczki koni.
Opinia dodana przez Karolina M. dnia 2018-10-02 10:03:00
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudeńko dla dziewczynki
Maleńkie, delikatne, śliczne kolczyki dla dziewczynki. Ja kupiłam na prezent dla sześciolatki. Cudo !
Opinia dodana przez Karolina M. dnia 2018-10-02 10:00:59
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne, delikatne
Śliczne, delikatne kolczyki zarówno dla dziecka jak i dorosłej osoby
Opinia dodana przez Karolina M. dnia 2018-10-02 09:55:40
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudo
Nie tylko śliczny produkt, ale też mega ekspresowa dostawa (wczoraj zamówione po południu, dziś po południu dotarły i to PP) i rewelacyjnie zapakowane!
Będę tu kupować :)
Opinia dodana przez Weronika K. dnia 2018-09-19 18:52:37
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
POLECAM
Kolczyki sliczne i delikatne...
Opinia dodana przez Katarzyna Z. dnia 2018-09-07 17:46:39
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kaaaaasia
Bardzo piekny i delikatny.Wszystko zgodnie z opisem.Wysylka jak i dostawa blyskawiczna.Jestem zadowolona...
Opinia dodana przez Katarzyna Z. dnia 2018-09-04 23:04:05
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam wszystkim:)
Kolczyki śliczne, b.delikatne, w rzeczywistości dużo ładniejsze... Polecam:)
Opinia dodana przez Iwona W. dnia 2018-08-31 23:30:45
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Melek
drobne, malutkie, papużki. pieknie rozświetlają moje ponure stroje :)
Opinia dodana przez karolina k. dnia 2018-08-27 21:21:57
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Melek
Doskonały zakup, subtelne, eleganckie.
Opinia dodana przez karolina k. dnia 2018-08-27 21:20:21
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Melek
Bardzo eleganckie, zachwycające.
Opinia dodana przez karolina k. dnia 2018-08-27 21:18:56
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Melek
Sa przeurocze. Jużkilka osob pytało mnie, gdzie je kupiłam :) jestem zachwycona
Opinia dodana przez karolina k. dnia 2018-08-27 21:17:23
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam!
Kolczyki śliczne, precyzyjnie wykonane. Idealne na upominek- ładnie zapakowane. Przesyłka wręcz ekspresowa. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam w 100%!
Opinia dodana przez Monika C. dnia 2018-08-25 20:43:15
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudne i estetyczne,szybka wysyłka, dziękuję
Kolczyki różnią się trochę nasyceniem kolorów, nie są tak intensywne jak na zdjęciu ale i tak śliczne, super
Opinia dodana przez Ewa B. dnia 2018-08-22 19:50:13
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudne i estetyczne,szybka wysyłka, dziękuję
Jeszcze ładniejsze w rzeczywistości, super
Opinia dodana przez Ewa B. dnia 2018-08-22 19:44:13
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudne i estetyczne,szybka wysyłka, dziękuję
Jszcze bardziej kolorowe niż na zdjęciu,super
Opinia dodana przez Ewa B. dnia 2018-08-22 19:39:44
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne
Cudne sa te papużki, estetycznie wykonane wszystkie te kolczyki emaliowane. Bardzo serdecznie polecam i dziękuję za bardzo szybką wysyłkę
Opinia dodana przez Ewa B. dnia 2018-08-22 19:34:48
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Przepiękne kolczyki, szybka wysyłka
Zakupiłam w zachwycie od razu cztery pary kolczyków
Opinia dodana przez Renata R. dnia 2018-07-27 22:20:21
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam
Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem. Polecam!
Opinia dodana przez Anna C. dnia 2018-07-09 13:40:02
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
konik morski
bardzo ładny,ciekawy w stylistyce naszyjnik, subtelny, błyskawiczna przesyłka
Opinia dodana przez Sławomir K. dnia 2018-06-16 09:46:44
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Ładnie się prezentuje na włosach :)
Mocny mechanizm i niespotykany wzór. To nie tylko spinka, ale i biżuteria.
Opinia dodana przez Magdalena G. dnia 2018-06-06 14:06:13
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
CUDOWNE
Kolczyki prześliczne, niepowtarzalne, misterna robota

P.S. Dziękuję ;)
Opinia dodana przez Anna R. dnia 2018-05-27 15:30:27
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudne
Błyskawiczna dostawa,jestem szalenie zadowolona,że znalazłam taki sklep,dokładnie takich rzeczy szukałam
Opinia dodana przez Justyna M. dnia 2018-05-15 18:22:45
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Dziełko sztuki
Śliczne, niebanalne kolczyki. Z pewnością pasują kobietom o wyrazistej urodzie. Odpowiednie na duże wyjście
Opinia dodana przez Katarzyna D. dnia 2018-05-15 11:14:59
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne!
Śliczne delikatne kolczyki. I dla blondynki i dla szatynki. Pięknie wyglądają w uszach
Opinia dodana przez Katarzyna D. dnia 2018-05-15 11:10:04
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam
Ładne delikatne kolczyki dla małej Księżniczki
Opinia dodana przez KATARZYNA L. dnia 2018-05-08 15:11:02
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Bardzo ładne. Polecam.
Bardzo ładne. Polecam.
Opinia dodana przez Marta N. dnia 2018-05-08 12:50:54
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Bardzo ładne. Polecam.
Bardzo ładne. Polecam.
Opinia dodana przez Marta N. dnia 2018-05-08 12:50:32
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
Śliczne malutkie kolczyki, błyskawiczna wysyłka.
Opinia dodana przez Renata L. dnia 2018-04-13 08:55:18
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
Małe, ale śliczne kolczyki, błyskawiczna wysyłka.
Opinia dodana przez Renata L. dnia 2018-04-13 08:54:10
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Wspaniała
Broszka jest naprawdę wspaniała. Wygląda jak z muzeum starożytności. Nie mogę się doczekać kiedy ją zaprezentuję. Zastąpi całą kreację.
Opinia dodana przez Anna G. dnia 2018-04-04 15:38:40
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
piękna
Broszka przepiękna! Wysyłka ekspresowa. szczerze polecam!
Opinia dodana przez Kinga T. dnia 2018-03-29 15:16:25
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
Kolczyki bardzo starannie wykonane, zgodnie z opisem. Sprzedawca nie tylko interesuje się sama wysyłka, ale również sprawdza czy przesyłka dotarła, za co duży plus. Zamowienie pięknie zapakowane, idealnie na prezent. Polecam!!!
Opinia dodana przez Małgorzata K. dnia 2018-03-23 08:28:13
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
produkt spełnia moje oczekiwanie
super, polecam
Opinia dodana przez kamila k. dnia 2018-03-19 09:16:59
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Rewelacyjne!
Polecam!
Opinia dodana przez Daniel W. dnia 2018-03-16 19:59:51
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Rewelacyjne!
Polecam!
Opinia dodana przez Daniel W. dnia 2018-03-16 19:59:25
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Rewelacyjne!
Polecam!
Opinia dodana przez Daniel W. dnia 2018-03-16 19:58:59
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Jak najbardziej polecam!
Pierścionek bardzo ładnie wykonany , zgodny ze zdjęciem i opisem. Bardzo miła obsługa i dobry kontakt z klientem. Polecam!
Opinia dodana przez Julia H. dnia 2018-03-09 22:53:54
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Opalowe serduszko jest piękne
Malutkie i delikatne, jestem zachwycona. Jedynym minusem jest łańcuszek. Srebro jest poddane takiej obróbce, że łańcuszek w ogóle nie błyszczy i ma biały kolor. Nie pasuje do tego serduszka i jest inny niż na zdjęciu. Będę wymieniać.

Reszta super!
uwaga od sklepu: faktycznie łańcuszek się nie błyszczy, ponieważ pokryty jest powłoką e-coat, która zabezpiecza srebro przed utlenianiem.
Marta Zaleszczyk www.sekretslimaka.com
Opinia dodana przez Anna W. dnia 2018-03-09 12:26:43
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kolczyki przepiękne a Obsługa przemiła!
Wszystko na czas!
Opinia dodana przez Katarzyna M. dnia 2018-03-09 11:36:29
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
piękne kolczyki, super serwis
śliczne kolczyki, pięknie się prezentują, bardzo dobry kontakt ze sklepem, bardzo miła obsługa, ekspresowa dostawa. bardzo polecam :)
Opinia dodana przez Marta J. dnia 2018-03-09 10:46:51
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
piękne kolczyki, super serwis
śliczne kolczyki, pięknie się prezentują, bardzo dobry kontakt ze sklepem, bardzo miła obsługa, ekspresowa dostawa. bardzo polecam :)
Opinia dodana przez Marta J. dnia 2018-03-09 10:46:30
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
piękne kolczyki, super serwis
śliczne kolczyki, pięknie się prezentują, bardzo dobry kontakt ze sklepem, bardzo miła obsługa, ekspresowa dostawa. bardzo polecam :)
Opinia dodana przez Marta J. dnia 2018-03-09 10:46:11
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
piękne kolczyki, super serwis
śliczne kolczyki, pięknie się prezentują, bardzo dobry kontakt ze sklepem, bardzo miła obsługa, ekspresowa dostawa. bardzo polecam :)
Opinia dodana przez Marta J. dnia 2018-03-09 10:45:29
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Małe, zgrabne kolczyki. świetne dla amatorek słodyczy.
Kolczyki małe i ładnie prezentuja sie na dziecięcym uszku.
Opinia dodana przez Małgorzata K. dnia 2018-03-02 10:38:52
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Bardzo szykowna spinka
Wykonana precyzyjnie, nietuzinkowa, pieknie sie prezentuje. Polecam
Opinia dodana przez Monika S. dnia 2018-03-01 18:50:05
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Przepiękne!
Miałam ostatnio okazję odwiedzić sklep stacjonarny, biżuteria na żywo o wiele piękniejsza niż na zdjęciach. W sklepie przesympatyczna młoda dama, która pomogła mi w wyborze kolczyków, okazały się być bardzo trafionym prezentem, polecam w 100%!
Opinia dodana przez Ewelina R. dnia 2018-02-08 14:20:59
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudowne!!
bardzo szybka dostawa, kolczyki przepiękne.
Opinia dodana przez Gabriela K. dnia 2018-02-06 00:08:02
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Obroża jest piękna!!!!
Jest to druga obroża, którą kupiłam w sklepie sekret ślimaka. Obie są piękne i noszę je na zmianę do różnych stylizacji. Polecam!!!
Opinia dodana przez Beata Ś. dnia 2018-02-05 17:45:54
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
niewirygodnie piękna
Pięć gwiazdek to stanowczo za mało. Broszka jest nieopisanie piękna. Wygląda jak klejnot ze skarbca rosyjskich carów. Zdjęcie nie oddaje jej urody i blasku. Błyszczy jak prawdziwe diamenty.
Przecudna
Opinia dodana przez Anna G. dnia 2018-01-23 14:58:23
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczny pierścionek
Jestem jak najbardziej zadowolona. Pierścionek jest zgodny z opisem, w rzeczywistości wygląda nawet ładniej. Polecam
Opinia dodana przez Oliwia G. dnia 2018-01-17 20:43:59
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Urocze kolczyki
Produkt i sposób zapakowania śliczne, dostawa szybka i bezproblemowa, polecam
Opinia dodana przez Dorota Ż. dnia 2018-01-17 17:57:57
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Nieprawdopodobne
Kolczyki jak z Baśni Tysiąca i Jednej Nocy. Wspaniałe .Zdjęcie nie oddaje w pełni ich urody. Są bardzo kobiece i finezyjne Przyciągają uwagę.Niech żałuje kto nie kupił.
Opinia dodana przez Anna G. dnia 2018-01-17 12:27:58
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
magnetyczne
Piękne kolczyki, bardzo delikatne o wspaniałym błysku. Uniwersalne i na co dzień i do kreacji wieczorowej.
Opinia dodana przez Anna G. dnia 2018-01-17 12:24:00
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
lśniące cudeńka
Kolczyki są bardzo piękne. Mocno się mienią różnymi kolorami. Nadają się na wieczorowe wyjście ale myślę, że równie pięknie będą wyglądać do zwiewnych letnich sukienek.
Opinia dodana przez Anna G. dnia 2018-01-15 08:44:58
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kolczyki zwracające uwagę, bardzo oryginalne.
Malutkie perełki poruszają się przy każdym ruchu. Sposób ułożenia na uchy nietypowy. W pierwszym momencie pomyślałam, że nie będę miała odwagi ich założyć. Są odważne w swej inności, choć takie delikatne. A następnie się w nich zakochałam :)
Opinia dodana przez Agnieszka C. dnia 2018-01-13 20:25:51
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
W rzeczywistości spinka jest ładniejsza, to biżuteria na włosach..
Produkt bardzo ładny. Dostawa zaskakująco szybka.
Opinia dodana przez Agnieszka C. dnia 2018-01-13 20:20:17
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
kolczyki są przecudne
Polecam każdej kobiecie
Opinia dodana przez Anna G. dnia 2018-01-10 15:50:57
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
śliczna
Broszka prześliczna, subtelna i cukierkowa.
Opinia dodana przez Anna G. dnia 2018-01-10 15:50:24
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
SUPER
Kolczyki są śliczne choć zdziwiło mnie że tak maleńkie ale bardzo ładnie wyglądają. sklep polecam w 100% obsługa bardzo kontaktowa a przesyłka ekspresowa. Dziękuję.
Opinia dodana przez Anna C. dnia 2018-01-10 10:57:16
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Jestem zadowolona
Śliczne, delikatne. Polecam.
Opinia dodana przez Joanna C. dnia 2018-01-08 18:18:57
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
Kolczyki są pięknie wykonane! Zdziwiło mnie trochę, że są takie maleńkie ;) Wymiary podane na stronie są zgodne ze stanem faktycznym, po prostu nie zwróciłam na to uwagi. Ale generalnie akurat mi pasuje, więc jestem zadowolona w 100%!
Opinia dodana przez Joanna C. dnia 2018-01-08 18:18:08
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
Kolczyki są pięknie wykonane! Zdziwiło mnie trochę, że są takie maleńkie ;) Wymiary podane na stronie są zgodne ze stanem faktycznym, po prostu nie zwróciłam na to uwagi. Ale generalnie akurat mi pasuje, więc jestem zadowolona w 100%!
Opinia dodana przez Joanna C. dnia 2018-01-08 18:17:57
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam!
Obróżka jest piękna. Sklep godny polecenia. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi.
Opinia dodana przez Beata Ś. dnia 2018-01-05 15:10:42
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
OK
Błyskawiczna wysyłka. Kolczyki słodkie.
Opinia dodana przez Jolanta K. dnia 2017-12-22 11:29:28
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
wspaniały
Wisiorek przepiękny.Obsluga sklepu rewelacyjnia polecam
Opinia dodana przez anna K. dnia 2017-12-20 17:44:01
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Prawdziwy skarb
Przepiękny naszyjnik, który będzie pasował do mojej bransoletki z tej samej kolekcji. Serdecznie dziękuję za błyskawiczną przesyłkę i przemiłą rozmowę telefoniczną z Panią Martą.
Opinia dodana przez Anna T. dnia 2017-12-20 14:04:33
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
kolczyki są prześliczne
Kolczyki są prześliczne. Przypominają biżuterię antyczną. Obsługa sklepu bardzo profesjonalna i sympatyczna. Polecam zakupy.
Opinia dodana przez Anna G. dnia 2017-12-15 09:23:18
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
kolczyki są przecudne
Kolczyki są przecudne. Jeszcze piękniejsze niż na zdjęciu. Obsługa sklepu perfekcyjna. Polecam zakupy.
Opinia dodana przez Anna G. dnia 2017-12-15 09:18:59
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam!
Kolczyki są w rzeczywistości jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu - na pewno ujmą osobę która będzie je nosić jak również inne które będą je oglądać na uszach. Fachowe wykonanie, nie ma się do czego przyczepić, Polecam! :)
Opinia dodana przez Agnieszka U. dnia 2017-12-08 11:47:12
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Bardzo dobrze
Bardzo ładne produkty. Perfekcyjny kontakt ze sklepem. Bardzo miła obsługa. Ekspresowa obsługa zamówień. Podsumowując: Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez Jarosław A. dnia 2017-12-07 11:17:09
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Urocze
Kolczyki delikatne i urocze
Opinia dodana przez Joanna R. dnia 2017-12-05 13:50:56
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne
Kolczyki są bardzo delikatne i mimo niewielkiego rozmiaru ładnie widać kształt papużki
Opinia dodana przez Joanna R. dnia 2017-12-05 13:49:32
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
bardzo ładnie wykonane
Delikatne, ładnie wykonane, eleganckie
Opinia dodana przez Krystyna D. dnia 2017-11-29 22:32:55
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Urocze:)
Super kolczyki dla dziewczynki:))
Opinia dodana przez Justyna O. dnia 2017-11-28 16:02:41
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
bardzo ładne kolczyki
bardzo ładne kolczyki, delikatniejsze niż sie wydaje na zdjęciu
Opinia dodana przez Joanna M. dnia 2017-10-10 16:43:31
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
śliczne kolczyki
śliczne kolczyki, zdjęcie jednak nie oddaje ich koloru faktycznego - obramowanie skrzydełek to bardzo jasny, wręcz jaskrawy kolor różowy.
Opinia dodana przez Joanna M. dnia 2017-10-10 16:42:27
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Lilie są piękne
Kolejna i wyjątkowa bransoletka na co dzień i od święta. Dziękuję serdecznie za zaufanie i błyskawiczną przesyłkę.
Opinia dodana przez Anna T. dnia 2017-10-02 19:32:37
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
kolczyki koniki
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Kontakt ze sklepem rewelacyjny. Dostawa ekspresowa i tania. Zamówione kolczyki przepiękne. Super, super!!!
Opinia dodana przez Jadwiga K. dnia 2017-05-25 20:13:46
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kolczyki w rzeczywistości mniejsze i delikatniejsze, co dla mnie na plus :)
Dodatkowo pięknie zapakowane :) Miła obsługa, udany zakup!
Opinia dodana przez Olga S. dnia 2017-05-16 17:45:33
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne subtelne dziewczyńskie w najlepszym tego słowa znaczeniu
Delikatne ale trwałe mam nadzieję, że zachwycą 9 latkę tak samo jak mnie
Opinia dodana przez Aleksandra S. dnia 2017-05-10 19:30:31
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Spełni się :-)
Tyle podkówek na szczęście... Bransoletka super. Dziękuję za błyskawiczną przesyłkę i zaufanie :-)
Opinia dodana przez Anna T. dnia 2017-05-02 17:10:29
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kolczyki prześliczne, dziękuję za piękne opakowanie prezenciku :)
Kolczyki prześliczne, dziękuję za piękne opakowanie prezenciku :)
Opinia dodana przez Iza M. dnia 2017-04-24 13:02:52
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
kolczyki jak z bajki
Urocze kolczyki, bardzo wysmakowane, lekkie i wygodne. Czuję się w nich jak bohaterka powieści Jane Austen...
Opinia dodana przez Maria K. dnia 2017-04-22 14:18:39
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE