Nasza witryna korzysta z plików cookies, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.

Rozumiem Więcej informacji

Opinie klientów

Urzekające
Kolczyki bardzo kobiece, subtelne, delikatne, ale pięknie podkreślające twarz, starannie wykonane. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez Ewelina S. dnia 2021-08-06 17:49:05
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam!!!
Kolczyki śliczne. Wysyłka bardzo szybka. Polecam i dziękuję!
Opinia dodana przez Adela P. dnia 2021-07-15 00:53:40
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Delikatny i przepiękny
Wysyłka jest bardzo szybka, a łańcuszek z wisiorkiem przepięknie się prezentują. Kupiony w prezencie urodzinowym dla dziewczynki, ale szczerze mówiąc, sama bym taki nosiła. Nienachalny, delikatny, piękny. Jestem bardzo zadowolona.
Opinia dodana przez Justyna D. dnia 2021-07-02 16:44:44
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne i bardzo ciekawe
Czegoś takiego szukałam od dawna, ale w większości sklepów czegoś takiego się nie znajdzie. Dobrze, że w końcu udało się! :)
Opinia dodana przez MONIKA C. dnia 2021-07-02 12:20:58
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Wspaniałe kolczyki
Takich kolczyków nie kupi się w zwykłym sklepie, gdzie wzory są banalne i wręcz kiczowate. Tu o kiczu mowy nie ma! Kolczyki świetnie prezentują się!
Opinia dodana przez MONIKA C. dnia 2021-07-02 12:18:36
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Niepowtarzalny, niebanalny naszyjnik
Piękna rzecz. Naszyjnik nietypowy i wspaniale się prezentuje
Opinia dodana przez MONIKA C. dnia 2021-07-02 12:00:47
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękny wyrób
Naszyjnik piękny i oryginalny. Zamówienie zostało zrealizowane błykawicznie. Obsługa przemiła.
Opinia dodana przez MONIKA C. dnia 2021-07-02 11:57:38
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
super produkt
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka i przemiły kontakt.
Opinia dodana przez Hanna M. dnia 2021-06-15 10:30:14
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
super produkt
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka i przemiły kontakt.
Opinia dodana przez Hanna M. dnia 2021-06-15 10:30:01
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
super produkt
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka i przemiły kontakt.
Opinia dodana przez Hanna M. dnia 2021-06-15 10:29:46
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
super produkt
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka i przemiły kontakt.
Opinia dodana przez Hanna M. dnia 2021-06-15 10:29:22
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Bogumił
Sklep godny polecenia:).
Produkt zgodny z opisem (bardzo ładne kolczyki).
Błyskawiczna wysyłka w niecałe 24h towar był u mnie w domu. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. P O L E C A M
Opinia dodana przez Bogumił P. dnia 2021-05-20 17:45:08
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne kolczyki, ekspresowa dostawa
Bardzo polecam, nie spodziewałam się, że kolczyki przyjdą tak szybko.
Kolczyki są jeszcze śliczniejsze niż na zdjęciu.
Opinia dodana przez Sylwia D. dnia 2021-04-01 17:39:28
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne
Starannie wykonane, dobrze wyglądają nawet u 2 latki - kółeczka są nieduże i zgrabne, sprawdza się gdy jest potrzeba by uszka się zagoiły.
Opinia dodana przez Ewelina B. dnia 2021-01-18 23:18:04
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne
Starannie wykonane, idealne dla 5-latki, dla młodszych dzieci bigle mogły by wyglądać na za duże.
Opinia dodana przez Ewelina B. dnia 2021-01-18 23:15:31
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
zielona nadzieją zaklęta w jadeicie
Przepiękne minimalistyczne kolczyki w kolorze jadeitowej zieleni. Cudnie rzeźbione szkło jak ze starej chińskiej jubilerskiej manufaktury. Zdjęcie nie oddaje ich urody. Pięknie układają się w uchu. Polecam każdej miłośniczce niebanalnej biżuterii. Wykonane są perfekcyjnie.
Opinia dodana przez Anna G. dnia 2021-01-13 20:19:51
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
super
Kolczyki bardzo ładne, obdarowana zadowolona :-) Obsługa klienta profesjonalna, miła, na pewno tam wrócę.
Opinia dodana przez Marlena K. dnia 2020-12-28 08:52:20
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Sliczne
Piękne, malutkie, subtelne.
Dostawa mega szybko, ładnie zapakowane!
Super
Opinia dodana przez Anna D. dnia 2020-12-22 15:10:36
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
Produkt zamówiony w niedzielę i już we wtorek rano był u mnie, a w okresie przedświątecznym nie liczyłam ma to.
Same kolczyki śliczne, delikatne, subtelne. Corka marzyła o takich które będą się ruszamy, nigdzie nie mogłam takich wyszukać.
Super
Opinia dodana przez Anna D. dnia 2020-12-22 15:09:29
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Przepiękne
Malutkie, bardzo ładnie wykonane. Jestem zadowolona.
Opinia dodana przez Patrycja K. dnia 2020-12-19 00:39:10
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
śliczne
delikatne kolczyki dla delikatnej dziewczynki
Opinia dodana przez Dorota P. dnia 2020-12-12 20:53:46
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
piękny
delikatny naszyjnik dla delikatnej dziewczynki
Opinia dodana przez Dorota P. dnia 2020-12-12 20:52:29
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
REWELACJA
Cudne, delikatne wykonane z precyzją i dbałością o detale, złote elementy złocone złotem. To mus pierwszy, ale już wiem, że nie ostatni. Polecam. Do tego błyskawiczna wysyłka.
Opinia dodana przez Katarzyna M. dnia 2020-12-05 14:59:44
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
polecam
ładne kolczyki dla dziewczynki,zgodne z opisem,szkoda że nie ma żadnego poświadczenia że jest to srebro.
Od sklepu:
Pewnie Pani nie zauważyła próby srebra 925 wybitej na każdym biglu. Angielski producent od którego kupujemy biżuterię dla dzieci zawsze umieszcza na wszystkich swoich wyrobach próbę srebra 925.
Opinia dodana przez Jolanta S. dnia 2020-12-03 08:06:36
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne
Delikatne kolczyki, idealne dla małej dziewczynki. Na żywo prezentują się pięknie.
Opinia dodana przez Joanna N. dnia 2020-11-29 22:38:46
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
piękny tukan
Żywe kolory, ładne wykonanie
Opinia dodana przez Karolina C. dnia 2020-11-25 08:12:38
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
piękne ptaszki
produkt zgodny ze zdjęciem
Opinia dodana przez Karolina C. dnia 2020-11-25 08:11:09
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
za MAŁO GWIAZDEK!!! :)))
Super kontakt :) idealne zakupy:)Gorąco POLECAM :)))
Opinia dodana przez Marzena S. dnia 2020-11-16 09:09:59
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Świetna
Świetna
Opinia dodana przez Andrzej R. dnia 2020-11-07 09:32:24
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudne
Serdecznie polecam zakupy
Opinia dodana przez Anna P. dnia 2020-11-04 19:36:16
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam wszystkim:)
Bardzo piękne kolczyki!!!
Opinia dodana przez VITA S. dnia 2020-10-13 08:39:19
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne kolczyki
Piękne malutkie kolczyki w sam raz nawwt dla 5latki polecam
Opinia dodana przez Agnieszka O. dnia 2020-10-03 14:33:53
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne kolczyki
Piękne kolczyki szybka dostawa polecam
Opinia dodana przez Agnieszka O. dnia 2020-10-03 14:33:23
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Zjawiskowa bransoleta
Wspaniała biżuteria i niezwykle uprzejma i pomocna obsługa. Oj, chyba będę tu wracał tracić pieniądze ku radości żony :)
Opinia dodana przez Jacek D. dnia 2020-09-14 16:36:54
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
cudowne
Absolutnie zachwycające i cudowne kolczyki, szybki zakup, profesjonalny sklep. Szczerze polecam!!
Opinia dodana przez Ewa R. dnia 2020-09-07 12:27:41
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Bransoletkę scorpion
Polecam bardzo ładny i solidny wyrób warty swojej ceny
Opinia dodana przez Jacek P. dnia 2020-09-02 10:26:00
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
Delikatne kolczyki, dobre wykonanie. Akurat dla dziecka. Kolczyki zamówiłam w środę, paczka była u mnie w czwartek rano. Polecam.
Opinia dodana przez Tatiana F. dnia 2020-08-27 15:50:55
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Takiego pierścionka szukałam od 2 lat
Piękny i solidny - szukałam takiego, odkąd zobaczyłam pierścienie Dakoty Johnson w reklamie Gucci Bloom. Wszystkie sklepy jubilerskie w Chorwacji przeszukałam 2 lata temu. I wreszcie na ideał trafiłam w sobotę wieczorem. To nie ostatnie moje zakupy tutaj :) Wysyłka ekspresowa
Opinia dodana przez Justyna H. dnia 2020-08-04 13:52:33
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
:)
Szybko i zgodne z opisem :)
Opinia dodana przez Krystyna K. dnia 2020-06-30 18:49:11
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Ładniejsza niż na zdjęciu
Drobiazg dla żony. Była zachwycona
Opinia dodana przez Tomasz S. dnia 2020-06-16 07:46:21
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne kolczyki, polecam
Śliczne kolczyki, szybka dostawa, polecam
Opinia dodana przez Anita S. dnia 2020-06-04 23:27:42
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śluczne kolczyki
Śliczne kolczyki a dostawa ekspresowa . Polecam
Opinia dodana przez Marta N. dnia 2020-05-08 21:30:30
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne, malutkie kolczyki
Bardzo ładne, malutkie, lekkie kolczyki dla małej damy. Polecam jak najbardziej.
Opinia dodana przez Aneta S. dnia 2020-05-05 06:40:10
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne tygryski
Piękne kolczyki tygryski,delikatne, ale przykuwają uwagę :) Na prawdę dobrze wykonane z dbałością o każdy szczegół!
Opinia dodana przez Agnieszka W. dnia 2020-04-30 22:19:17
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne kolczyki pieski
Kolczyki bardzo ładne,solidnie wykonane.Bardzo dobre odwzrowanie pieska z piękną różową obrożą,która mieni się w słońcu. Kolczyki ślicznie prezentuja się na uszkach miłosniczki piesków;) Polecam gorąco
Opinia dodana przez Agnieszka W. dnia 2020-04-30 22:12:40
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
Super. Delikatne i lekkie. Prezentują się pięknie.
Opinia dodana przez Monika Z. dnia 2020-04-28 21:26:37
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudne
Cudne. Przepięknie wyglądają w rzeczywistości.
Opinia dodana przez Monika Z. dnia 2020-04-28 21:25:26
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękny
Bardzo dobrze wykonany. Córka zadowolona
Opinia dodana przez Monika Z. dnia 2020-04-28 21:22:45
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kasia
Wszystko super. Szybko, sprawnie, przemiła obsługa a towar pierwsza klasa. Polecam
Opinia dodana przez Katarzyna B. dnia 2020-04-08 20:47:25
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
ZAJE - FAJNE
Bardzo interesujący wyób.Plecam swoim znajomy.
Ciekawe wzornictwo.
Do pełni szczęścia brakuje mi wyrobów z tz starego złota.
Poza tym jestem bardzo zadowolony.
TAK TRZYMAĆ
Opinia dodana przez grzegorz C. dnia 2020-04-08 14:38:34
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Dla kociary
Mało jest kolczyków w koty, które odpowiadają mojej siostrze. Te są idealne. I srebrne, co powoduje że można je nosić bez żadnego dyskomfortu. Subtelne w kształcie, bez dodatkowych kryształków. Tak - to był dobry wybór.
Opinia dodana przez Katarzyna T. dnia 2020-03-31 23:05:22
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kolczyki dla mnie
Zdecydowanie kolczyki dla mnie. Dla psiej mamy, która kocha wilki. Zaskakująco dokładnie wykonane (a przecież to malutka głowa wilczka). mam tylko nadzieję że nie zgubię, bo mam tendencje do gubienia kolczyków.
No i - co najważniejsze) - nie powodują żadnych uczuleń. Jjednak co srebro, to srebro. Piękne te basiorki
Opinia dodana przez Katarzyna T. dnia 2020-03-31 23:03:36
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
IDealnie pasujący do naszyjnika.
Zamówiłam zestaw: naszyjnik i bransoletka. Z dodatkową informacją że to prezent dla mamy. Prześlicznie wykonany naszyjnik i bransoletka. Cudownie zapakowany. Dostarczony tak szybko, że zastanawiałam się, czy gdzieś nie zgubiłam dnia. Zdecydowanie najbardziej elegancki prezent jaki moja mama dostanie od córek kiedykolwiek :) Bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez Katarzyna T. dnia 2020-03-31 23:00:56
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Przepiękne
Zamówiłam zestaw: naszyjnik i bransoletka. Z dodatkową informacją że to prezent dla mamy. Prześlicznie wykonany naszyjnik i bransoletka. Cudownie zapakowany. Dostarczony tak szybko, że zastanawiałam się, czy gdzieś nie zgubiłam dnia. Zdecydowanie najbardziej elegancki prezent jaki moja mama dostanie od córek kiedykolwiek :) Bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez Katarzyna T. dnia 2020-03-31 23:00:22
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Beata
Kolczyki sa super. Corce bardzo sie podobaja. Jestesmy zadowolone
Opinia dodana przez Beata K. dnia 2020-02-19 11:03:59
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Beata
Kolczyki sa malutkie i sliczne. Odpowiednie dla malych dzieci
Opinia dodana przez Beata K. dnia 2020-02-19 11:02:53
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękny.Polecam
Wisiorek Matki Boskiej jest piękny.Obsługa fachowa ,uprzejma i szybka.Z całego serca polecam.
Opinia dodana przez Beata R. dnia 2020-01-17 05:21:09
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam
Śliczne kolczyki, obdarowana bardzo zadowolona.
Szybka przesyłka.
Opinia dodana przez Anna I. dnia 2020-01-11 07:44:52
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Bardzo ładny, taki jak na zdjęciu
Dlaczego 4 gwiazdki? Motylek prześliczny, efektowny jednak sam pierścionek (obrączka) jest cieńszy niż sie wydaje na zdjęciu. Myślę że jak najbardziej wart zakupu
Opinia dodana przez Halina C. dnia 2019-12-20 07:44:11
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Bardzo ładne kolczyki
Dlaczego 4 gwiazdki? Tylko dlatego że rowki w kolczykach, które są zabezpieczeniem przed wypadnięciem sztyftu moim zdaniem są za płytkie. Nie raz zapięcie wyleciało przy zdejmowaniu koszulki. Same kolczyki naprawdę są śliczne.
Opinia dodana przez Halina C. dnia 2019-12-20 07:40:50
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Zgodnie z opisem. Szybka dostawa.
Bez uwag
Opinia dodana przez Bogusław P. dnia 2019-12-17 08:29:50
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne
Starannie wykonane i są śliczne, wyglądają lepiej na żywo. Piękne
Opinia dodana przez Ewa B. dnia 2019-12-13 23:17:42
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Mniej wyraziste jak na zdjęciu
Nie widać dokładnie rys, tak jakoś odbijają światło te buźki.Na zdjęciu super wyglądają a na żywo średnio.
Opinia dodana przez Ewa B. dnia 2019-12-13 23:15:29
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Bardzo ładne
Kolczyki starannie wykończone i pięknie wyglądają, na żywo są bardziej delikatne. Super
Opinia dodana przez Ewa B. dnia 2019-12-13 23:05:22
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
Kolczyki jak na zdjęciu i widoczne na uszach
Opinia dodana przez Ewa B. dnia 2019-12-13 23:02:28
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Urocze, ładnie wykonane kolczyki
Kolczyki bardzo ładnie wykonane. Niewielkie, idealne dla małej dziewczynki. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i bezproblemowo
Opinia dodana przez Marta A. dnia 2019-12-12 20:00:32
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Fantastyczne kolczyki dla młodej Damy :)
Kolczyki wykonane z dużą starannością. Ogromny wybór wzorów. Rewelacja :)
Opinia dodana przez Angelika W. dnia 2019-12-12 07:52:20
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Fantastyczne kolczyki dla młodej Damy :)
Kolczyki wykonane z pełną starannością. Rewelacja :)
Opinia dodana przez Angelika W. dnia 2019-12-12 07:51:03
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Zdecydowanie polecam
Unikatowa, niespotykana, bardzo oryginalna biżuteria. Przemiła obsługa. Kupiłam w kolorze srebra pierścionki i bransoletkę. Bardzo staranne wykonanie, kamienie przepięknie błyszczą, pastelowa bransoletka w kolorze matowej szarości raczej dla osób z ciemniejszą karnacją, ale pięknie się prezentuje. Bardzo udany zakup.
Opinia dodana przez Grażyna S. dnia 2019-12-10 20:11:01
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kolczyki meeega
Kolczyki są sliczniutkie,w sam raz dla uszka 7-letniej dziewczynki-ktora kocha psy a zwłaszcza pudle ☺️♥️
Opinia dodana przez Agnieszka S. dnia 2019-12-03 12:43:24
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne
Kolczyki są bardzo ładne i zdecydowanie robią wrażenie.
Opinia dodana przez Alicja Ś. dnia 2019-12-01 16:02:42
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam
Naprawdę super!!!Szczerze polecam produkty,szkoda tylko że tak maly wybór.Ale jeśli chodzi o produkty nie ma się nad czym zastanawiać.
Opinia dodana przez Andrzej R. dnia 2019-11-25 17:57:18
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne
Kolczyki w rzeczywistości sliczniejsze. Dziękuję
Opinia dodana przez Justyna F. dnia 2019-11-22 16:24:46
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Karola
Kontakt ze sklepem na 6:), szybka wysyłka, a kolczyki piękne:). Polecam!
Opinia dodana przez Karolina R. dnia 2019-11-18 08:27:28
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Krystyna
Towar świetny, dostawa błyskawiczna,kontakt
ze sklepem bardzo miły,na pewno będę robić w tym sklepie zakupy.
Opinia dodana przez Krystyna K. dnia 2019-11-14 12:45:13
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Malgosia
Kolczyki śliczne, wykonanie bardzo dokładne.Zgodne z opisem.Jestem bardzo zadowolona, polecam!!!
Opinia dodana przez Małgorzata S. dnia 2019-11-11 15:13:10
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Przepiękne kolczyki na co dzień i od święta.
To już kolejny zakup w Sekrecie Ślimaka i jak zawsze trafiony. Kolczyki cudne. Sprawiają że każda stylizacja jest wyjątkowa. W tych kolczykach kobieta czuje się zawsze dobrze ubrana. Dostawa błyskawiczną-już następnego dnia. Polecam serdecznie sklep i biżuterię. Jeden minus - ta biżuteria uzależnia.
Opinia dodana przez Anna G. dnia 2019-11-08 12:38:08
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Prześliczny
Bardzo delikatna zawieszka na łańcuszku, ładnie wykonana
Opinia dodana przez Justyna Z. dnia 2019-11-06 10:09:46
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Prześliczne
Bardzo delikatne, ładnie wykonane, niewielkie kolczyczki.
Opinia dodana przez Justyna Z. dnia 2019-11-06 10:08:52
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne
Drobniutkie wkręciki, naprawdę śliczne. Wytłaczane i pokryte żywicą.
Opinia dodana przez Justyna Z. dnia 2019-11-06 10:07:47
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
CUDNE
ŚLICZNE , DELIKATNE KOLCZYKI.SPODOBAJĄ SIĘ KAŻDEJ DZIEWCZYNCE.
Opinia dodana przez KARINA G. dnia 2019-11-05 19:48:14
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Malinowe cudeńka
Kolczyki prześliczne.Malinowe szkło jak smakowita malinowa llandrynka.Przepięknie układają się na uszach. Bardzo udany zakup jak zwykle w tym sklepie. Błyskawiczną dostawa.
Bardzo polecam.
Opinia dodana przez Anna G. dnia 2019-11-05 17:18:05
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piekne
Piekny efekt.
Opinia dodana przez Dorota D. dnia 2019-10-28 01:12:30
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super bransoletka
Bardzo mi się podoba mam na nią chrapkę.Bogusław.
Opinia dodana przez Bogusław C. dnia 2019-10-25 07:39:39
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Szok jest super.Niewieżyłem własnym oczom jest bardzo masywna,troszeczkę za długa ale to mi nie przeszkadza,lśni jak prawdziwe srebro.DZIĘKUJE !
Szok jest super.Niewieżyłem własnym oczom jest bardzo masywna i lśni jak prawdziwe srebro.DIĘKUJE !
Opinia dodana przez Bogusław C. dnia 2019-10-25 07:37:10
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Renata N,
Kolczyki przepiękne.
Razem z pierścionkiem z tego samego wzoru tworzą zachwycające dopełnienie stylizacji.
Obsługa znakomita, Kontakt wzorowy.
Sklep warty polecenia.
Opinia dodana przez Renata N. dnia 2019-10-08 17:57:15
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam wszystkim
Bardzo ładne kolczyki, super wykonanie, szybka i sprawna obsługa.
Opinia dodana przez Anna K. dnia 2019-09-19 17:43:16
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Jestem bardzo zadowolona
Kolczyki idealne, już mam na uszach. Szybka transakcja i świetny towar. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez Anna K. dnia 2019-09-19 17:42:04
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne kolczyki
Śliczne wykonanie. Sprawna obsługa. Polecam wszystkim :)
Opinia dodana przez Anna K. dnia 2019-09-19 17:40:51
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczny :)
Śliczny mały wisiorek. Mała królewna będzie zachwycona. Polecam kolczyki do kompletu. Dla kilkuletniej dziewczynki rozmiar idealny.
Opinia dodana przez Joanna K. dnia 2019-09-16 11:44:09
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne :)
Bardzo ładne, malutkie kolczyki. W sam raz dla kilkuletniej dziewczynki :)
Opinia dodana przez Joanna K. dnia 2019-09-16 11:41:42
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Jak na zdjęciu tylko mniejsze. :)
Kolczyki wizualnie zgodne z opisem. Bardzo małe i zgrabne, idealne dla kogos kto lubi delikatną biżuterie. Nie testowane jeszcze, jezeli chodzi o szlachetność materiału.
Co do wysyłki to ekspresowa i bezproblemowa. Ogólnie polecam.
Opinia dodana przez Krzysztof M. dnia 2019-09-13 13:17:08
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
przepiękna ozdoba, nie wymaga więcej dodatków.
Przemiła, profesjonalna obsługa. Przesyłka w 24h. Ogromna przyjemność zakupów.
Opinia dodana przez Edyta M. dnia 2019-09-03 14:53:27
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cuuudne kolczyki
Słodkie i delikatne. Ekspresowa przesyłka. Polecam i dziękuję.
Opinia dodana przez Magdalena C. dnia 2019-09-03 13:29:55
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam!
Dziękuję za szybki kontakt i miłą obsługę. Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem. Polecam!
Opinia dodana przez Sylwia W. dnia 2019-08-28 15:04:14
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
:)
Wszystkie broszki z owadami piękne, ale w tym kształcie (a różnych kolorach) - obłęd! Są cudowne, a za tą cenę to już grzech nie kupić! Na żywo jeszcze piękniejsze. Wspaniałe komponują się z ciemnymi ubraniami! Polecam! I te broszki. I ten sklep. I samą sprzedającą! ;)
Opinia dodana przez Magdalena S. dnia 2019-08-25 16:55:07
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Idealny zakup
Wisiorek z panda jest delikatny i malutki. Zdjecia przedstawione na stronie idealnie go odwzorowuja. Napewno spodoba sie dziecku jako wisiorek ale rowniez jako delikatna zawieszka do bransoletki. Wisiorek przyszedl bardzo szybko (dostawa kurierem). Po zlozeniu i oplaceniu zamowienia dostawalam informacje mailowo o postepach w wysylce.
Jestem bardzo zadowolona i z produktu i z calej procedury zakupowo-wysylkowo-informacyjnej! Ogolem polecam!
Opinia dodana przez Aleksandra O. dnia 2019-08-14 12:12:21
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kolczyki ładne
Ale żałuję zakupu.Po jednym dniu założenia w uszku dziecka został tylko ,,drucik,, z zapięciem.Jednorożec odpadł.

Od sklepu:
Bardzo nam przykro, że tak się stało. Kolczyki wykonane są ze srebra, które jest dość delikatnym metalem i czasami może się coś uszkodzić. Biorąc pod uwagę ilość sprzedanych kolczyków, zdarza się to bardzo rzadko.
Szkoda, że Klientka nie skontaktowała się z nami w celu wymiany uszkodzonego kolczyka. Jak widać wygodniej napisać negatywną opinię.
Marta Zaleszczyk
Opinia dodana przez Katarzyna P. dnia 2019-08-14 10:23:12
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kolczyki przesłodkie :)
Bardzo szybka dostawa, kontakt na bieżąco. Kolczyki piękne, delikatne, córka bardzo zadowolona. Dziekuje i polecam wszystkim.
Opinia dodana przez Ela L. dnia 2019-08-09 19:11:53
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
polecam
Produkt zgodny z opisem, porządne wykonanie, błyskawiczna przesyłka. Polecam!
Opinia dodana przez Katarzyna K. dnia 2019-07-22 08:15:24
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE