Nasza witryna korzysta z plików cookies, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.

Rozumiem Więcej informacji

Opinie klientów

Śliczna spinka. Świetna obsługa.
Jestem bardzo zadowolona i z produktu, i z obsługi, i z szybkiej, sprawnej dostawy.
Opinia dodana przez Iveta R. dnia 2022-08-12 15:12:31
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudowna ozdoba
Przepiękna spinka, wspaniała obsługa klienta i szybka realizacja. Bardzo polecam! Kryształki pięknie się mienią i będą wspaniała ozdoba do stylizacji ślubnej
Opinia dodana przez Olga J. dnia 2022-07-05 14:12:38
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne i delikatne kolczyki, pasują do wszystkiego.
Obsługa świetna.
Opinia dodana przez Aleksandra K. dnia 2022-07-05 13:01:09
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
śliczne
szybko przyszły, troskliwie zapakowane.
Opinia dodana przez Ewa Z. dnia 2022-06-21 18:53:44
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Zadowolony Klient
Zamówione kolczyki sa przesliczne bardzo dziekuje za dostawe szybka i sprawna. Jestem bardzo zadowolona.

Pozdrawiam
J. Borkowska
Opinia dodana przez marta z. dnia 2022-05-19 15:20:02
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Zadowolony Klient
Zamówione kolczyki sa przesliczne bardzo dziekuje za dostawe szybka i sprawna. Jestem bardzo zadowolona.

Pozdrawiam
J. Borkowska
Opinia dodana przez marta z. dnia 2022-05-19 15:19:07
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Zadowolony Klient
Zamówione kolczyki sa przesliczne bardzo dziekuje za dostawe szybka i sprawna. Jestem bardzo zadowolona.

Pozdrawiam
J. Borkowska
Opinia dodana przez marta z. dnia 2022-05-19 15:17:50
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
wszystko super :)
Kolczyki z pingwinami przepiękne :) Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Kontakt ze sklepem bez zarzutu. Napisałam wiadomość już po zakupie kolczyków, uwagi, o których wcześniej nie pomyślałam. Odpowiedź przyszła natychmiast, a moja prośba o zapakowanie na prezent została uwzględniona :)
Bardzo szybka wysyłka, zgodnie z moją prośbą :)
Serdecznie polecam :)
Opinia dodana przez Agnieszka S. dnia 2022-05-12 12:51:12
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Pierścionek jest bardzo ładny
Bardzo dobre wykonanie pierścionka, widać ze solidnie zrobiony, córka przeszczęśliwa
Opinia dodana przez Daniel A. dnia 2022-05-07 14:59:29
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piekne
Jest to ta sama opinia ktora napisalam przy naszyjniku, ktory kupilam razem z tymi kolczykami. Dodam tylko, ze zamawialam ta bizuterie online wiec jej nie widzialam i przesylka byla wyslana na adres osoby dla ktorej byl przeznaczony. Kupilam te kolczyki w prezencie. Osoba ta powiedziala, ze sa cudowne i ze zdjecie nie oddaje piekna tych kolczykow. Chce zaznaczyc rowniez ze obsluga sklepu jest na najwyzszym poziomie oraz osoba ktora odpisywala mi na email byla bardzo mila i pomocna
Opinia dodana przez Monika D. dnia 2022-03-14 03:36:10
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piekny
Kupilam ten naszyjnik w prezencie. Osoba dla ktorej zamawialam go powiedziala, ze jest cudowny. I ze zdjecie nie oddaje piekna tego naszyjnika. Chce zaznaczyc rowniez ze obsluga jest na najwyzszym poziomie oraz osoba ktora odpisywala mi na email byla bardzo mila i pomocna.
Opinia dodana przez Monika D. dnia 2022-03-14 03:26:06
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
takich szukałam
Absolutnie genialne, właśnie takich szukałam, nie za duże, nie za małe i ślicznie wykonane
Opinia dodana przez Ewa R. dnia 2022-03-01 12:21:37
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Efektowny.
Pierścionek wygląda bardzo oryginalnie. Starannie wykonany, rozmiar zgodny. Jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie innym.
Opinia dodana przez Aleksandra B. dnia 2022-01-20 08:13:07
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękny.
Pierścionek jest starannie wykonany, rozmiar zgodny. Pierścionek jest drobny ale bardzo ładnie prezentuje się na palcu obok innego, większego pierścionka.
Realizacja zamówienia - błyskawiczna.
Polecam.
Opinia dodana przez Aleksandra B. dnia 2022-01-20 08:11:55
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Serdecznie polecam!
Pierścionek jest bardzo efektowny i starannie wykonany. Podczas realizacji zamówienia na każdym kroku dostawałam powiadomienia mailowe na jakim etapie się znajduje. Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam.
Opinia dodana przez Aleksandra B. dnia 2022-01-20 08:07:04
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Jak zwykle cudo, misternie wykonny naszyjnik
Precyzyjna jubilerska robota, zdjęcie nie oddaje urody klejnotu
Opinia dodana przez Beata S. dnia 2022-01-19 10:29:06
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super obsługa.
Super towar i super obsługa.
Opinia dodana przez Renata M. dnia 2021-12-29 17:49:36
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Malutkie, słodkie, wyraźny wzór Polecam
Typowo dziecięce, bardzo malutkie, ale słodkie, bardzo wyraźny i staranny wzór Polecam
Opinia dodana przez Anna B. dnia 2021-12-06 18:13:40
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne
Pięknie i starannie wykonane.
Opinia dodana przez Justyna K. dnia 2021-12-01 14:00:22
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudowna
Trochę mnie tu nie było, ale bacznie obserwuję i wypatrzyłam :-) Bransoletka robi wrażenie i pięknie się prezentuje na ręku. Dziękuję za błyskawiczną przesyłkę. Pozdrawiam, Anna
Opinia dodana przez Anna T. dnia 2021-11-30 10:33:56
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne kolczyki !
Kolczyki kolorowe, delikatne piękne ! Jeszcze takich ślicznych nie miałam !
Na pewno wrócę do sklepu :)
Opinia dodana przez Małgorzata W. dnia 2021-11-20 15:31:28
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne!
Kolczyki kolorowe, delikatne piękne ! Jeszcze takich ślicznych nie miałam !
Na pewno wrócę do sklepu :)
Opinia dodana przez Małgorzata W. dnia 2021-11-20 15:30:42
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
polceam
Piękne. Zakupiłam kilka par kolczyków dla córeczki. Po raz pierwszy i z pewnością nie ostatni :)
Opinia dodana przez Magdalena B. dnia 2021-11-08 12:37:04
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
polceam
Kolczyki bardzo lekkie, w sam raz dla małego ucha.
Opinia dodana przez Magdalena B. dnia 2021-11-08 12:31:11
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne kolczyki, wysłane w dzień zamówienia
Śliczne kolczyki, dostarczone dzień po zamówieniu, polecam!
Opinia dodana przez Joanna S. dnia 2021-09-30 20:12:47
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam!
Korzystamy już kolejny raz, kolczyki przepiękne i delikatne idealne dla małej księżniczki
Opinia dodana przez Anna S. dnia 2021-09-28 18:11:57
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Urzekające
Kolczyki bardzo kobiece, subtelne, delikatne, ale pięknie podkreślające twarz, starannie wykonane. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez Ewelina S. dnia 2021-08-06 17:49:05
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam!!!
Kolczyki śliczne. Wysyłka bardzo szybka. Polecam i dziękuję!
Opinia dodana przez Adela P. dnia 2021-07-15 00:53:40
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Delikatny i przepiękny
Wysyłka jest bardzo szybka, a łańcuszek z wisiorkiem przepięknie się prezentują. Kupiony w prezencie urodzinowym dla dziewczynki, ale szczerze mówiąc, sama bym taki nosiła. Nienachalny, delikatny, piękny. Jestem bardzo zadowolona.
Opinia dodana przez Justyna D. dnia 2021-07-02 16:44:44
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne i bardzo ciekawe
Czegoś takiego szukałam od dawna, ale w większości sklepów czegoś takiego się nie znajdzie. Dobrze, że w końcu udało się! :)
Opinia dodana przez MONIKA C. dnia 2021-07-02 12:20:58
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Wspaniałe kolczyki
Takich kolczyków nie kupi się w zwykłym sklepie, gdzie wzory są banalne i wręcz kiczowate. Tu o kiczu mowy nie ma! Kolczyki świetnie prezentują się!
Opinia dodana przez MONIKA C. dnia 2021-07-02 12:18:36
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Niepowtarzalny, niebanalny naszyjnik
Piękna rzecz. Naszyjnik nietypowy i wspaniale się prezentuje
Opinia dodana przez MONIKA C. dnia 2021-07-02 12:00:47
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękny wyrób
Naszyjnik piękny i oryginalny. Zamówienie zostało zrealizowane błykawicznie. Obsługa przemiła.
Opinia dodana przez MONIKA C. dnia 2021-07-02 11:57:38
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
super produkt
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka i przemiły kontakt.
Opinia dodana przez Hanna M. dnia 2021-06-15 10:30:14
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
super produkt
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka i przemiły kontakt.
Opinia dodana przez Hanna M. dnia 2021-06-15 10:30:01
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
super produkt
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka i przemiły kontakt.
Opinia dodana przez Hanna M. dnia 2021-06-15 10:29:46
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
super produkt
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka i przemiły kontakt.
Opinia dodana przez Hanna M. dnia 2021-06-15 10:29:22
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Bogumił
Sklep godny polecenia:).
Produkt zgodny z opisem (bardzo ładne kolczyki).
Błyskawiczna wysyłka w niecałe 24h towar był u mnie w domu. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. P O L E C A M
Opinia dodana przez Bogumił P. dnia 2021-05-20 17:45:08
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne kolczyki, ekspresowa dostawa
Bardzo polecam, nie spodziewałam się, że kolczyki przyjdą tak szybko.
Kolczyki są jeszcze śliczniejsze niż na zdjęciu.
Opinia dodana przez Sylwia D. dnia 2021-04-01 17:39:28
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne
Starannie wykonane, dobrze wyglądają nawet u 2 latki - kółeczka są nieduże i zgrabne, sprawdza się gdy jest potrzeba by uszka się zagoiły.
Opinia dodana przez Ewelina B. dnia 2021-01-18 23:18:04
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne
Starannie wykonane, idealne dla 5-latki, dla młodszych dzieci bigle mogły by wyglądać na za duże.
Opinia dodana przez Ewelina B. dnia 2021-01-18 23:15:31
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
zielona nadzieją zaklęta w jadeicie
Przepiękne minimalistyczne kolczyki w kolorze jadeitowej zieleni. Cudnie rzeźbione szkło jak ze starej chińskiej jubilerskiej manufaktury. Zdjęcie nie oddaje ich urody. Pięknie układają się w uchu. Polecam każdej miłośniczce niebanalnej biżuterii. Wykonane są perfekcyjnie.
Opinia dodana przez Anna G. dnia 2021-01-13 20:19:51
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
super
Kolczyki bardzo ładne, obdarowana zadowolona :-) Obsługa klienta profesjonalna, miła, na pewno tam wrócę.
Opinia dodana przez Marlena K. dnia 2020-12-28 08:52:20
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Sliczne
Piękne, malutkie, subtelne.
Dostawa mega szybko, ładnie zapakowane!
Super
Opinia dodana przez Anna D. dnia 2020-12-22 15:10:36
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
Produkt zamówiony w niedzielę i już we wtorek rano był u mnie, a w okresie przedświątecznym nie liczyłam ma to.
Same kolczyki śliczne, delikatne, subtelne. Corka marzyła o takich które będą się ruszamy, nigdzie nie mogłam takich wyszukać.
Super
Opinia dodana przez Anna D. dnia 2020-12-22 15:09:29
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Przepiękne
Malutkie, bardzo ładnie wykonane. Jestem zadowolona.
Opinia dodana przez Patrycja K. dnia 2020-12-19 00:39:10
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
śliczne
delikatne kolczyki dla delikatnej dziewczynki
Opinia dodana przez Dorota P. dnia 2020-12-12 20:53:46
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
piękny
delikatny naszyjnik dla delikatnej dziewczynki
Opinia dodana przez Dorota P. dnia 2020-12-12 20:52:29
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
REWELACJA
Cudne, delikatne wykonane z precyzją i dbałością o detale, złote elementy złocone złotem. To mus pierwszy, ale już wiem, że nie ostatni. Polecam. Do tego błyskawiczna wysyłka.
Opinia dodana przez Katarzyna M. dnia 2020-12-05 14:59:44
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
polecam
ładne kolczyki dla dziewczynki,zgodne z opisem,szkoda że nie ma żadnego poświadczenia że jest to srebro.
Od sklepu:
Pewnie Pani nie zauważyła próby srebra 925 wybitej na każdym biglu. Angielski producent od którego kupujemy biżuterię dla dzieci zawsze umieszcza na wszystkich swoich wyrobach próbę srebra 925.
Opinia dodana przez Jolanta S. dnia 2020-12-03 08:06:36
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne
Delikatne kolczyki, idealne dla małej dziewczynki. Na żywo prezentują się pięknie.
Opinia dodana przez Joanna N. dnia 2020-11-29 22:38:46
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
piękny tukan
Żywe kolory, ładne wykonanie
Opinia dodana przez Karolina C. dnia 2020-11-25 08:12:38
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
piękne ptaszki
produkt zgodny ze zdjęciem
Opinia dodana przez Karolina C. dnia 2020-11-25 08:11:09
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
za MAŁO GWIAZDEK!!! :)))
Super kontakt :) idealne zakupy:)Gorąco POLECAM :)))
Opinia dodana przez Marzena S. dnia 2020-11-16 09:09:59
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Świetna
Świetna
Opinia dodana przez Andrzej R. dnia 2020-11-07 09:32:24
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudne
Serdecznie polecam zakupy
Opinia dodana przez Anna P. dnia 2020-11-04 19:36:16
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam wszystkim:)
Bardzo piękne kolczyki!!!
Opinia dodana przez VITA S. dnia 2020-10-13 08:39:19
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne kolczyki
Piękne malutkie kolczyki w sam raz nawwt dla 5latki polecam
Opinia dodana przez Agnieszka O. dnia 2020-10-03 14:33:53
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne kolczyki
Piękne kolczyki szybka dostawa polecam
Opinia dodana przez Agnieszka O. dnia 2020-10-03 14:33:23
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Zjawiskowa bransoleta
Wspaniała biżuteria i niezwykle uprzejma i pomocna obsługa. Oj, chyba będę tu wracał tracić pieniądze ku radości żony :)
Opinia dodana przez Jacek D. dnia 2020-09-14 16:36:54
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
cudowne
Absolutnie zachwycające i cudowne kolczyki, szybki zakup, profesjonalny sklep. Szczerze polecam!!
Opinia dodana przez Ewa R. dnia 2020-09-07 12:27:41
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Bransoletkę scorpion
Polecam bardzo ładny i solidny wyrób warty swojej ceny
Opinia dodana przez Jacek P. dnia 2020-09-02 10:26:00
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
Delikatne kolczyki, dobre wykonanie. Akurat dla dziecka. Kolczyki zamówiłam w środę, paczka była u mnie w czwartek rano. Polecam.
Opinia dodana przez Tatiana F. dnia 2020-08-27 15:50:55
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Takiego pierścionka szukałam od 2 lat
Piękny i solidny - szukałam takiego, odkąd zobaczyłam pierścienie Dakoty Johnson w reklamie Gucci Bloom. Wszystkie sklepy jubilerskie w Chorwacji przeszukałam 2 lata temu. I wreszcie na ideał trafiłam w sobotę wieczorem. To nie ostatnie moje zakupy tutaj :) Wysyłka ekspresowa
Opinia dodana przez Justyna H. dnia 2020-08-04 13:52:33
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
:)
Szybko i zgodne z opisem :)
Opinia dodana przez Krystyna K. dnia 2020-06-30 18:49:11
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Ładniejsza niż na zdjęciu
Drobiazg dla żony. Była zachwycona
Opinia dodana przez Tomasz S. dnia 2020-06-16 07:46:21
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne kolczyki, polecam
Śliczne kolczyki, szybka dostawa, polecam
Opinia dodana przez Anita S. dnia 2020-06-04 23:27:42
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śluczne kolczyki
Śliczne kolczyki a dostawa ekspresowa . Polecam
Opinia dodana przez Marta N. dnia 2020-05-08 21:30:30
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne, malutkie kolczyki
Bardzo ładne, malutkie, lekkie kolczyki dla małej damy. Polecam jak najbardziej.
Opinia dodana przez Aneta S. dnia 2020-05-05 06:40:10
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne tygryski
Piękne kolczyki tygryski,delikatne, ale przykuwają uwagę :) Na prawdę dobrze wykonane z dbałością o każdy szczegół!
Opinia dodana przez Agnieszka W. dnia 2020-04-30 22:19:17
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne kolczyki pieski
Kolczyki bardzo ładne,solidnie wykonane.Bardzo dobre odwzrowanie pieska z piękną różową obrożą,która mieni się w słońcu. Kolczyki ślicznie prezentuja się na uszkach miłosniczki piesków;) Polecam gorąco
Opinia dodana przez Agnieszka W. dnia 2020-04-30 22:12:40
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
Super. Delikatne i lekkie. Prezentują się pięknie.
Opinia dodana przez Monika Z. dnia 2020-04-28 21:26:37
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudne
Cudne. Przepięknie wyglądają w rzeczywistości.
Opinia dodana przez Monika Z. dnia 2020-04-28 21:25:26
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękny
Bardzo dobrze wykonany. Córka zadowolona
Opinia dodana przez Monika Z. dnia 2020-04-28 21:22:45
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kasia
Wszystko super. Szybko, sprawnie, przemiła obsługa a towar pierwsza klasa. Polecam
Opinia dodana przez Katarzyna B. dnia 2020-04-08 20:47:25
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
ZAJE - FAJNE
Bardzo interesujący wyób.Plecam swoim znajomy.
Ciekawe wzornictwo.
Do pełni szczęścia brakuje mi wyrobów z tz starego złota.
Poza tym jestem bardzo zadowolony.
TAK TRZYMAĆ
Opinia dodana przez grzegorz C. dnia 2020-04-08 14:38:34
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Dla kociary
Mało jest kolczyków w koty, które odpowiadają mojej siostrze. Te są idealne. I srebrne, co powoduje że można je nosić bez żadnego dyskomfortu. Subtelne w kształcie, bez dodatkowych kryształków. Tak - to był dobry wybór.
Opinia dodana przez Katarzyna T. dnia 2020-03-31 23:05:22
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kolczyki dla mnie
Zdecydowanie kolczyki dla mnie. Dla psiej mamy, która kocha wilki. Zaskakująco dokładnie wykonane (a przecież to malutka głowa wilczka). mam tylko nadzieję że nie zgubię, bo mam tendencje do gubienia kolczyków.
No i - co najważniejsze) - nie powodują żadnych uczuleń. Jjednak co srebro, to srebro. Piękne te basiorki
Opinia dodana przez Katarzyna T. dnia 2020-03-31 23:03:36
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
IDealnie pasujący do naszyjnika.
Zamówiłam zestaw: naszyjnik i bransoletka. Z dodatkową informacją że to prezent dla mamy. Prześlicznie wykonany naszyjnik i bransoletka. Cudownie zapakowany. Dostarczony tak szybko, że zastanawiałam się, czy gdzieś nie zgubiłam dnia. Zdecydowanie najbardziej elegancki prezent jaki moja mama dostanie od córek kiedykolwiek :) Bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez Katarzyna T. dnia 2020-03-31 23:00:56
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Przepiękne
Zamówiłam zestaw: naszyjnik i bransoletka. Z dodatkową informacją że to prezent dla mamy. Prześlicznie wykonany naszyjnik i bransoletka. Cudownie zapakowany. Dostarczony tak szybko, że zastanawiałam się, czy gdzieś nie zgubiłam dnia. Zdecydowanie najbardziej elegancki prezent jaki moja mama dostanie od córek kiedykolwiek :) Bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez Katarzyna T. dnia 2020-03-31 23:00:22
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Beata
Kolczyki sa super. Corce bardzo sie podobaja. Jestesmy zadowolone
Opinia dodana przez Beata K. dnia 2020-02-19 11:03:59
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Beata
Kolczyki sa malutkie i sliczne. Odpowiednie dla malych dzieci
Opinia dodana przez Beata K. dnia 2020-02-19 11:02:53
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękny.Polecam
Wisiorek Matki Boskiej jest piękny.Obsługa fachowa ,uprzejma i szybka.Z całego serca polecam.
Opinia dodana przez Beata R. dnia 2020-01-17 05:21:09
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam
Śliczne kolczyki, obdarowana bardzo zadowolona.
Szybka przesyłka.
Opinia dodana przez Anna I. dnia 2020-01-11 07:44:52
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Bardzo ładny, taki jak na zdjęciu
Dlaczego 4 gwiazdki? Motylek prześliczny, efektowny jednak sam pierścionek (obrączka) jest cieńszy niż sie wydaje na zdjęciu. Myślę że jak najbardziej wart zakupu
Opinia dodana przez Halina C. dnia 2019-12-20 07:44:11
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Bardzo ładne kolczyki
Dlaczego 4 gwiazdki? Tylko dlatego że rowki w kolczykach, które są zabezpieczeniem przed wypadnięciem sztyftu moim zdaniem są za płytkie. Nie raz zapięcie wyleciało przy zdejmowaniu koszulki. Same kolczyki naprawdę są śliczne.
Opinia dodana przez Halina C. dnia 2019-12-20 07:40:50
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Zgodnie z opisem. Szybka dostawa.
Bez uwag
Opinia dodana przez Bogusław P. dnia 2019-12-17 08:29:50
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne
Starannie wykonane i są śliczne, wyglądają lepiej na żywo. Piękne
Opinia dodana przez Ewa B. dnia 2019-12-13 23:17:42
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Mniej wyraziste jak na zdjęciu
Nie widać dokładnie rys, tak jakoś odbijają światło te buźki.Na zdjęciu super wyglądają a na żywo średnio.
Opinia dodana przez Ewa B. dnia 2019-12-13 23:15:29
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Bardzo ładne
Kolczyki starannie wykończone i pięknie wyglądają, na żywo są bardziej delikatne. Super
Opinia dodana przez Ewa B. dnia 2019-12-13 23:05:22
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
Kolczyki jak na zdjęciu i widoczne na uszach
Opinia dodana przez Ewa B. dnia 2019-12-13 23:02:28
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Urocze, ładnie wykonane kolczyki
Kolczyki bardzo ładnie wykonane. Niewielkie, idealne dla małej dziewczynki. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i bezproblemowo
Opinia dodana przez Marta A. dnia 2019-12-12 20:00:32
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Fantastyczne kolczyki dla młodej Damy :)
Kolczyki wykonane z dużą starannością. Ogromny wybór wzorów. Rewelacja :)
Opinia dodana przez Angelika W. dnia 2019-12-12 07:52:20
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Fantastyczne kolczyki dla młodej Damy :)
Kolczyki wykonane z pełną starannością. Rewelacja :)
Opinia dodana przez Angelika W. dnia 2019-12-12 07:51:03
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Zdecydowanie polecam
Unikatowa, niespotykana, bardzo oryginalna biżuteria. Przemiła obsługa. Kupiłam w kolorze srebra pierścionki i bransoletkę. Bardzo staranne wykonanie, kamienie przepięknie błyszczą, pastelowa bransoletka w kolorze matowej szarości raczej dla osób z ciemniejszą karnacją, ale pięknie się prezentuje. Bardzo udany zakup.
Opinia dodana przez Grażyna S. dnia 2019-12-10 20:11:01
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kolczyki meeega
Kolczyki są sliczniutkie,w sam raz dla uszka 7-letniej dziewczynki-ktora kocha psy a zwłaszcza pudle ☺️♥️
Opinia dodana przez Agnieszka S. dnia 2019-12-03 12:43:24
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne
Kolczyki są bardzo ładne i zdecydowanie robią wrażenie.
Opinia dodana przez Alicja Ś. dnia 2019-12-01 16:02:42
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam
Naprawdę super!!!Szczerze polecam produkty,szkoda tylko że tak maly wybór.Ale jeśli chodzi o produkty nie ma się nad czym zastanawiać.
Opinia dodana przez Andrzej R. dnia 2019-11-25 17:57:18
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne
Kolczyki w rzeczywistości sliczniejsze. Dziękuję
Opinia dodana przez Justyna F. dnia 2019-11-22 16:24:46
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Karola
Kontakt ze sklepem na 6:), szybka wysyłka, a kolczyki piękne:). Polecam!
Opinia dodana przez Karolina R. dnia 2019-11-18 08:27:28
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE