ZAMKNIJ
Sklep korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Opinie klientów

bardzo ładne kolczyki
bardzo ładne kolczyki, delikatniejsze niż sie wydaje na zdjęciu
Opinia dodana przez Joanna M. dnia 2017-10-10 16:43:31
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
śliczne kolczyki
śliczne kolczyki, zdjęcie jednak nie oddaje ich koloru faktycznego - obramowanie skrzydełek to bardzo jasny, wręcz jaskrawy kolor różowy.
Opinia dodana przez Joanna M. dnia 2017-10-10 16:42:27
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Lilie są piękne
Kolejna i wyjątkowa bransoletka na co dzień i od święta. Dziękuję serdecznie za zaufanie i błyskawiczną przesyłkę.
Opinia dodana przez Anna T. dnia 2017-10-02 19:32:37
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
kolczyki koniki
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Kontakt ze sklepem rewelacyjny. Dostawa ekspresowa i tania. Zamówione kolczyki przepiękne. Super, super!!!
Opinia dodana przez Jadwiga K. dnia 2017-05-25 20:13:46
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kolczyki w rzeczywistości mniejsze i delikatniejsze, co dla mnie na plus :)
Dodatkowo pięknie zapakowane :) Miła obsługa, udany zakup!
Opinia dodana przez Olga S. dnia 2017-05-16 17:45:33
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne subtelne dziewczyńskie w najlepszym tego słowa znaczeniu
Delikatne ale trwałe mam nadzieję, że zachwycą 9 latkę tak samo jak mnie
Opinia dodana przez Aleksandra S. dnia 2017-05-10 19:30:31
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Spełni się :-)
Tyle podkówek na szczęście... Bransoletka super. Dziękuję za błyskawiczną przesyłkę i zaufanie :-)
Opinia dodana przez Anna T. dnia 2017-05-02 17:10:29
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kolczyki prześliczne, dziękuję za piękne opakowanie prezenciku :)
Kolczyki prześliczne, dziękuję za piękne opakowanie prezenciku :)
Opinia dodana przez Iza M. dnia 2017-04-24 13:02:52
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
kolczyki jak z bajki
Urocze kolczyki, bardzo wysmakowane, lekkie i wygodne. Czuję się w nich jak bohaterka powieści Jane Austen...
Opinia dodana przez Maria K. dnia 2017-04-22 14:18:39
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Fantastyczna broszka z kotem
Moja opinia na temat produktu i samego sklepu jest bardzo pozytywna. Wygląd broszki jest zgodny z opisem. Nie musiałam długo czekać na przesyłkę. Broszka jest starannie wykonana i cieszy oko. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez Ewa S. dnia 2017-04-13 22:35:25
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
super
Super kolczyki.POLECAM!!!!!!!!!
Opinia dodana przez Beata M. dnia 2017-03-22 06:36:42
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super broszka
Bardzo ładna i oryginalna, pięknie wykonana. Idealna na prezent dla wyjątkowej osoby.
Opinia dodana przez Marta P. dnia 2017-03-17 21:55:00
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kolorowy zawrót głowy
Piękna, oryginalna bransoletka, która na ręku prezentuje się fantastycznie. Błyskawiczna przesyłka. Dziękuję serdecznie i do kolejnych zakupów :-)
Opinia dodana przez Anna T. dnia 2017-02-16 18:55:17
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
SUPER
Przesyłka błyskawiczna, a towar godny polecenia. Wiem co mówię bo ten podgrzewacz stosuję już od paru ładnych lat i dokupiłam jeszcze bo jeden to dla mojej rodziny za mało.
Ciężki więc też stabilny, bezpieczny w użytkowaniu, duża powierzchnia styku z dzbankiem więc nie ma obawy, że się ześliźnie czy coś w tym stylu. Wieczorem poże też służyć do "robienia" nastroju. Bardzo praktyczny i estetyczny. Ozdoba stołu sama w sobie.
Opinia dodana przez Ilona P. dnia 2017-01-03 22:01:20
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Perfekcyjne
Jakość jak zwykle perfekcyjna. Polecam.
Opinia dodana przez Tomasz K. dnia 2017-01-02 13:13:43
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam!
Urocze i bardzo starannie wykonane, polecam!
Opinia dodana przez MAGDALENA S. dnia 2016-12-14 09:03:03
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
cudne!
Śliczne kolczyki dla małej fanki kotków ;)
Opinia dodana przez MAGDALENA S. dnia 2016-12-14 09:01:52
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Po prostu piękna.
Wspaniale wykonana bransoletka. Duża dbałośc o detale.
Opinia dodana przez Dariusz Ż. dnia 2016-12-09 14:34:08
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam
Kolczyki sliczne,starannie wykonane,delikatne...Bardzo szybka realizacja zamówienia.
Opinia dodana przez Justyna K. dnia 2016-12-01 19:19:28
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne wykonanie...
Po prostu cieszy oko...
Opinia dodana przez Robert K. dnia 2016-11-25 11:10:29
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
5
kolczyki cudne, błyskawiczna dostawa, porządnie zapakowane, dziękuje i polecam
Opinia dodana przez Marta T. dnia 2016-11-16 14:10:15
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
5
kolczyki cudne, oryginalne, błyskawiczna dostawa, porządnie zapakowane, dziękuje i polecam
Opinia dodana przez Marta T. dnia 2016-11-16 14:09:43
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
5
kolczyki cudne, błyskawiczna dostawa, porządnie zapakowane, dziękuje i polecam
Opinia dodana przez Marta T. dnia 2016-11-16 14:09:02
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
piękne ;) polecam!
szybka dostawa.
Opinia dodana przez Kinga G. dnia 2016-11-15 15:56:31
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
BARDZO LADNE KOLCZYKI
dziewczęce, nie za duże. Wykonanie bardzo ładne, staranne. Szybka przesyłka. POLECAM!!!
Opinia dodana przez Kinga G. dnia 2016-11-15 15:55:30
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Rewelacja
Fenomenalna relacja ceny do jakości. Idealne na subtelny prezent.
Opinia dodana przez Tomasz K. dnia 2016-11-05 17:30:30
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękne
Kolczyki są piękne, a przede wszystkim bardzo oryginalne.
Opinia dodana przez Józefa P. dnia 2016-10-18 18:45:39
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
ardzo ładne kolczyki dla dziewczynki, dobrze wykonane, delikatne, usługa zrealizowana fachowo.
jestem zadowolona, polecam!
Opinia dodana przez WIesława W. dnia 2016-08-31 10:13:45
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Nie tylko dla miłośników muzyki
Przepraszam, że tak późno, ale wróciłam dopiero z Bieszczadów. Naszyjnik rewelacyjny i dowcipny. Dziękuję serdecznie.
Opinia dodana przez Anna T. dnia 2016-08-08 09:32:47
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Krople wody dla ochłody
Przepraszam, że tak późno, ale wróciłam dopiero z Bieszczadów. Dziękuję za błyskawiczną przesyłkę i cudowną, delikatną bransoletkę.
Opinia dodana przez Anna T. dnia 2016-08-08 09:27:59
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
piękne kolczyki, pięknie zapakowane, idealnie przygotowane do wręczenia w formie prezentu. Wysyłka i dostawa wykonane terminowo. Kolejne zakupy już zaplanowane! Państwu też polecam.
Piękne kolczyki, cudnie zapakowane; perfekcyjnie przygotowane do wręczenia w formie prezentu. Wysyłka i dostawa wykonane terminowo. Kolejne zakupy już zaplanowane. Państwu też gorąco polecam.
Opinia dodana przez RENATA O. dnia 2016-07-23 11:52:45
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Bardzo ladne i solidnie wykonane kolczyki-córce bardzo sie podobaja:)
Wesole i zywe kolory. Pieknie wygladaja na uszach:)polecam!!!!
Opinia dodana przez Jarosław N. dnia 2016-07-20 16:50:57
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękny
To już kolejny naszyjnik, który wywołuje zachwyt nie tylko u mnie. Piękny, po prostu piękny.
Opinia dodana przez Anna T. dnia 2016-06-22 17:44:56
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudo
Naszyjnik prześliczny. Jestem nim oczarowana. Warto było cierpliwie czekać na to cudo. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez Anna T. dnia 2016-06-22 17:38:34
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
rewelacja
Nic dodać nic ująć. Polecam.
Opinia dodana przez Tomasz K. dnia 2016-05-26 07:58:50
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
bardzo profesjonalna obsługa.polecam
obsługa profesjonalna, dbałość o klienta, błyskawiczna realizacja zamówienia, polecam.Kolczyki śliczne fajnie zapakowane.polecam
Opinia dodana przez MAGDALENA m. dnia 2016-04-21 15:58:47
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
super
Polecam przede wszystkim sprzedawcę, a bransoletka tez godna polecenia
Opinia dodana przez Lech Ł. dnia 2016-04-06 20:32:00
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Naszyjnik cudowny.
Jestem nim zachwycona. Opieka Pani Marty to profesjonalizm w każdym calu i na najwyższym poziomie. Dziękuję serdecznie.
Opinia dodana przez Anna T. dnia 2016-03-03 16:04:26
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Bardzo ładne solidne kolczyki
Dobrze wykonane ładne kolczyki.
Opinia dodana przez Martynka C. dnia 2016-02-19 19:25:30
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super!
Super kolczyki, bardzo eleganckie :-). Realizacja zamówienia błyskawiczna. Polecam
Opinia dodana przez Aleksandra S. dnia 2016-02-17 09:33:33
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Wspaniałe kolczyki. Super obsługa
Bardzo atrakcyjne.. Dodają urody
Opinia dodana przez Anna B. dnia 2016-01-21 20:56:38
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Już Was poleciłam znajomym!
Kolczyki są piękne i zostały bardzo ładnie zapakowane. Dostałam je po niecałych 2 dniach od złożenia zamówienia. Dzięki.
Ja tu jeszcze wrócę ;)
Joanna
Opinia dodana przez Joanna Ł. dnia 2015-11-13 00:02:38
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
szybko sprawnie i ładnie
Kolczyki bardzo ładnie i w ślicznym opakowaniu. Przesyłka przyszła następnego dnia. Obsługa miła i pomocna. Polecam
Opinia dodana przez Joanna P. dnia 2015-11-06 00:44:43
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Elegancki pierścień na wyjątkowe okazje
Uwielbiam duże pierścionki, ale o takich gabarytach to jeszcze nie miałam. Skusił mnie przede wszystkim kolor kryształu. W dziennym świetle jest niebieski, wieczorem staje się bardziej morski. Gra barw jest tak piękna, że nie można oderwać wzroku. To nie pierścionek, to okazały elegancki pierścień na wyjątkowe okazje, takie jak bal sylwestrowy lub przedstawienie w teatrze, itd. Dołączam serdeczne pozdrowienia dla Pani, która podczas bardzo miłej rozmowy telefonicznej udzieliła mi różnych wyjaśnień dotyczących biżuterii w Państwa galerii.
Opinia dodana przez Irena B. dnia 2015-10-23 19:56:21
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Niezwykły pierścionek, istne cacko!
Niezwykły, bogato zdobiony pierścionek z efektownie mieniącymi się kryształkami, co pięknie wygląda przy sztucznym świetle. Na zdjęciu wydaje się nieco masywny, ale w rzeczywistości jest nieduży i delikatny. Istne cacko!
Opinia dodana przez Irena B. dnia 2015-10-23 19:00:12
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
polecam śliczne kolczyki koty
Profesjonalna i sympatyczna obsługa, błyskawiczna wysyłka, ładnie zapakowane na prezent, zgodne z opisem. Zakupy u Państwa to sama przyjemność! Polecam!!!
Opinia dodana przez marta i. dnia 2015-10-20 12:17:18
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
śliczności
Na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Przeurocze. Wykonane bardzo estetycznie, pięknie zapakowane. Idealne dla małej elegantki :)
Opinia dodana przez Dominika B. dnia 2015-07-30 21:12:15
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Rzeczywiście słodki
i prześliczny. Będzie doskonałym uzupełnieniem bransoletki. Dziękuję serdecznie i gorąco polecam sekret ślimaka z wyjątkową biżuterią.
Opinia dodana przez Anna T. dnia 2015-07-28 14:34:07
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękna bransoletka.
To mój drugi zakup w sekrecie ślimaka i z pewnością nie ostatni. Bransoletka mnie zachwyciła, a kontakt mailowy i telefoniczny z Panią Martą to sama przyjemność.
Opinia dodana przez Anna T. dnia 2015-07-15 18:29:22
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam!
Bardzo szybka obsługa zamówienia, informacje o stanie zamówienia na bieżąco, błyskawiczna wysyłka, serdecznie polecam!
Opinia dodana przez Maria F. dnia 2015-06-24 18:51:07
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękny naszyjnik.
Dziękuję za błyskawiczną przesyłkę i zmianę zapięcia. Myślę, że to mój pierwszy, ale nie ostatni zakup.
Opinia dodana przez Anna T. dnia 2015-06-19 08:59:59
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Udana transakcja :)
Piękne kolczyki, ekspresowa wysyłka, świetny kontakt :) Polecam :)
Opinia dodana przez Urszula D. dnia 2015-06-16 11:09:45
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękny
wyjątkowo dobrze się prezentuje, ciężki, solidny i daje wyjątkowe świetlne refleksy.
Opinia dodana przez Alicja N. dnia 2015-06-15 10:37:20
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Śliczne,stylowe!
Mają fajne zapięcie! Piękne połączenie perły z turkusikami. A brąz wygląda jak stare złoto.
Opinia dodana przez Aleksandra M. dnia 2014-12-18 18:56:03
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudowny dla kogoś kto kocha konie!
Kupiłam go na prezent dla koniary. Będzie skakać z radości. Pięknie zapakowane,od razu nadaje się pod choinkę!
Opinia dodana przez Aleksandra M. dnia 2014-12-18 18:52:45
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
I'm happy!
Cudowna,cudowna! Boska! Wszyscy mi jej zazdroszczą!
Opinia dodana przez Aleksandra M. dnia 2014-12-13 14:32:48
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
FANTASTYCZNY GADŻET
jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi. Produkt doskonale zabezpieczony. Pięknie wygląda na stole.
Opinia dodana przez Maria W. dnia 2014-12-09 19:52:29
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam!!!
Kolczyki prześliczne, dopracowane. Ślicznie zapakowane. BDB kontakt ze sklepem.
Opinia dodana przez Lucyna K. dnia 2014-12-08 15:33:43
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
bardzo dobra
Witam
To moje pierwsze zakupy w tym sklepi i stwierdzam, że tak powinno być wszędzie.
Błyskawiczna przesyłka i doskonałe produkty.
Sklep godny polecenia!

Pozdrawiam
Marcin
Opinia dodana przez Marcin J. dnia 2014-12-05 19:21:26
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudowna,pasuje do sowy i konika na biegunach- wziełam czerwoną.
Dostawa bardzo szybka. Szkoda,że nie wzięłam jeszcze zielonej!
Opinia dodana przez Aleksandra M. dnia 2014-10-21 16:31:30
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
przepiękny
Pierścionek jest przepiękny. Bardzo ładnie się prezentuje na palcu
Opinia dodana przez agata n. dnia 2014-08-20 15:03:27
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękny!
Podgrzewacz taki jakiego oczekiwałam./Widziałam kiedyś u koleżanki za granicą/. Piękna ozdoba i cudowne ciepłe światło odbijające się od szkła podgrzewacza przy wieczornej herbatce! Polecam. Roksana S.
Opinia dodana przez Roksana S. dnia 2014-03-20 19:25:31
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
CUDO!
CUDO! CUDO!
Opinia dodana przez Katarzyna H. dnia 2014-02-27 23:59:55
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
1 z 1 osób uznało tę opinię za przydatną.
Gorąco polecam
Szybka realizacja zamówienia nawet przez pocztę polską, towar tak jak w opisie i na zdjęciu. Już używam podgrzewacza i jestem bardzo zadowolony. Pewnie jeszcze odwiedzę sklep :)
Opinia dodana przez Krzysztof W. dnia 2014-02-08 23:08:29
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Przepiękny
Podgrzewacz - świecznik jest śliczny - a realizacja zamówienia przebiegła ekspresowo :)
Opinia dodana przez Luiza P. dnia 2014-01-04 15:25:24
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Kolczyki są przepiękne, niezwykle eleganckie, wzbudzają swą urodą powszechne zainteresowanie; nie można obok nich przejść obojętnie!
Jedne z piękniejszych kolczyków, jakie posiadam, koniecznie muszę do nich mieć bransoletkę
Opinia dodana przez Elżbieta K. dnia 2013-09-18 10:23:35
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Jestem bardzo zadowolona.
Szybka wysyłka, zakup zgodny z opisem i zdjęciem, bardzo eleganckie etui. Polecam!
Opinia dodana przez Agata W. dnia 2013-06-19 10:22:12
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
barzo ładne
takie jak na zdjęciu i takich oczekiwałam,jestem zadowolona z zakupu
Opinia dodana przez Beata R. dnia 2013-04-09 17:10:18
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
niezwykle piękna rzecz
prawdziwy klejnot rzadkiej urody, wysoka jakość wykonania
Opinia dodana przez Beata S. dnia 2013-03-11 16:00:08
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękny, lekki
Jest to bardzo elegancki medalion.
Opinia dodana przez Ada J. dnia 2013-02-28 17:33:15
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
zachwycający
W pełni spełnił moje oczekiwania. Nie dość,że spełnia swoją rolę tj. utrzymuje pożądaną temperaturę płynów to dodatkowo daje cudowne refleksy świetlne.
Opinia dodana przez Teresa M. dnia 2012-12-05 12:55:20
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam produkt i sklep!
Szybko zrealizowane zamowienie, przepiekny podgrzewacz. Bardzo dziekuje!
Opinia dodana przez Joanna G. dnia 2012-11-28 15:16:01
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
niebywale piękne
to już drugie moje kolczyki z tego sklepu, obie pary uwielbiam i co najważniejsze nie uczulają ("uszy nie odpadają"), polecam serdecznie całą biżuterię z tej kolekcji, tylko zdecydować się trudno na jedną rzecz, bo wszystko takie nietuzinkowe i niebywale piękne...
Opinia dodana przez ANNA L. dnia 2012-05-22 19:43:05
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Piękny naszyjnik!
Naszyjnik piękny, bardzo starannie wykonany. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, sprawna i terminowa dostawa.
Polecam zakupy w "Sekrecie Ślimaka"
Opinia dodana przez Maria F. dnia 2011-11-29 13:23:12
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Polecam zakupy w Galerii Ślimaka!
Pierwsze zakupy w Galerii Ślimaka okazały się bardzo udane! Bardzo szybka przesyłka, wszystko zrealizowane zgodnie z zamówieniem i bez problemów. Ja jestem pozytywnie zaskoczony i wszystkim polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia dodana przez Grzegorz L. dnia 2011-11-22 18:54:59
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Wielki pozytyw!!
Produkt w rzeczywistosci robi jeszcze wieksze wrazenie niz na zdjeciu! Ekspresowa przesylka i mily kontakt e-mail'owy ze sklepem! Szczerze goraco polecam!
Opinia dodana przez Ola . dnia 2011-11-14 22:13:35
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
polecam!
spinka idealna na prezent dla pilota; gadżet, który na pewno ucieszy; sposób przeprowadzenia transakcji bez zarzutu - polecam serdecznie!
Opinia dodana przez Agnieszka K. dnia 2011-09-20 22:01:21
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
:)
Spinki są kapitalne i oryginalne:) Polecam jako fajny pomysł na prezent:)

Obsługa Ślimaka bardzo miła:)
Opinia dodana przez Barbara K. dnia 2011-01-21 22:29:55
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
fajna rzecz
Fajny produkt takie dwa w jednym jako podgrzewacz i jako świecznik. Realizacja zamówienia bez zarzutu !
Opinia dodana przez Anna A. dnia 2010-12-13 19:52:54
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Super
Super produkt, bardzo przydatny aby kawa lub herbatka były długo ciepłe, takiego szukałam od dłuższego czasu i wreszcie tu znalazłam, otrzymałam przesyłkę w bardzo dobrym stanie
Opinia dodana przez Renata P. dnia 2010-11-26 18:20:22
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Wisiorek bardzo dobrze wykonany, doskonale się prezentuje.
Miła obsługa sklepu z indywidualnym podejściem do klienta, ekspresowa przesyłka.
Opinia dodana przez Jagna F. dnia 2010-09-02 20:29:24
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Rewelacja!
Kolczyki są przepiękne! Kolory niesamowicie żywe, prawie jak u prawdziwego lirogona ;) Zapięcie nie sprawia problemu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Opinia dodana przez Aleksandra S. dnia 2010-06-24 15:25:15
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
Cudo!
Podgrzewacz jest w rzeczywistości jeszcze bardziej atrakcyjny niż na zdjęciu :-) Wbrew moim obawom czajniczek stoi na nim bardzo stabilnie. Wrażenia estetyczne po zapaleniu w nim świeczki są nie do opisania, zwłaszcza dla użytkowników przezroczystych dzbanków i wielbicieli kwitnących herbat!!!
Opinia dodana przez Ilona K. dnia 2009-12-18 19:14:57
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE
1 z 1 osób uznało tę opinię za przydatną.
SUPER!!
Bardzo ładny podgrzewacz,takiego szukałam;)przesyłka szybka, miły i łatwy kontakt
Opinia dodana przez Ewa N. dnia 2009-08-24 16:50:04
Czy powyższa opinia była dla Ciebie przydatna? TAK NIE